Navigatie : Home / NED 470 KO     
  NED 470 KO
 
De 470 Klasse Organisatie Nederland is een actieve en ambitieuze vertegenwoordiging van de Internationale 470 Klasse, met een groot aantal enthousiaste mensen die eraan werken om de klasse bruisend te houden.
 
De afgelopen jaren hebben wij een sterke groei gehad in leden, en het aantal deelnemers aan evenementen blijft stijgen. Ook komend jaar willen wij aandacht besteden aan het uitbreiden van het aantal actieve zeilers en ze wegwijs maken in zowel boot als organisatie. Kortom, versterken van de instroom, training en begeleiding voor iedereen, grotere velden waaruit zich zowel talent zal ontwikkelen als een hoop plezier voor alle zeilers.
 
Om dit te bereiken wordt er onder andere gewerkt aan de fundamenten van een stevig platform van 470 zeilers en potentiele 470 zeilers in Nederland en buurlanden. Zo willen wij doelen op meer wedstrijden en trainingen samen met de 420 klasse en meer aandacht voor wedstrijden waar zeilers uit naburige landen ook belang bij hebben. De 420 en 470 klasse hebben door de jaren heen getoond zowel Nationaal als Internationaal niet zonder elkaar te kunnen. Dit wil niet zeggen dat de NED 470 KO zich specifiek op jeugdige zeilers wil richten. De leeftijd van onze 470 zeilers varieert van circa 15 tot 50 jaar.
 
Tevens willen wij de informatievoorzieningen en sociale aspecten binnen de groep significant versterken.
Op evenementen willen wij meer (vrijblijvende) zeilplezier verhogende activiteiten zoals een borreltje na de wedstrijd en samen eten.
 
Met trots draagt de 470 Klasse de Olympische status. Wij zijn echter NIET van mening dat de 470 alleen voor topzeilers toegankelijk is. Zo willen wij 470 wedstrijdzeilen bereikbaar maken voor zeilers op alle niveaus, van beginner tot Olympisch talent, van jong tot oud. De Nationale wedstrijdkalender is hierop ingesteld en wij stimuleren en steunen initiatieven van zeilers om samen te zoeken naar nieuwe kansen.
 
Wij zien graag uit naar nieuwe leden en donateurs om onze klasse te versterken.
 
Heb je vragen?, Klik hier voor contact info van de NED 470 KO
Wil je je aanmelden als lid, klik dan hier voor lidmaatschapsinformatie
 
 
470 Klasse Organisatie Nederland
E. ned@470.org
 
 
 
 
 
 
 
Alle rechten voorbehouden
NED 470 KO ©